Zavřít reklamu

Jistě je nás mnoho, kteří koukáme v TV na K1, box a podobné. Nyní nemusíme zapínat TV a nebo jít na trénink, ale vše můžeme mít ve svém iPhone. Hra Touch KO je velmi povedená ve všech směrech. Na začátku hry můžeme projít tréninkem a hlavně nám hra ukáže jak ji ovládat. Zabere to sotva minutku a vyplatí se to nepřeskočit. Hra je sportovní simulátor boxu, ale obsahuje i prvky RPG.

Ovládání hry je tak dobré jak to jen jde, vývojáři by si zasloužili odměnu! Na bocích mobilu jsou imaginární tlačítka, které když držíme, tak držíme ruce nahoře a blokujeme údery. Jen dotykem(ťukáním) dáváme přední údery, přejetí od spodu předvedeme úder na spodek a přejetím od hrany ke středu provádíme háky. Samozřejmě každou ruku ovládáme zvlášť a vše příjemně reaguje a údery provádíte jak jen chceme. Programátoři nezapomněli ani na úhyby doprava i doleva pomocí akcelerometru. O přestávkách mezi koly pomocí prstu redukujeme zranění na obličeji. Prostě vývojáři mysleli na vše.

mzl.cdnepurb.320x480-75

Hratelnost a grafika

Grafika je velmi povedená a za použití engine Unity 3D vše vypadá reálně a propracovaně. Zvukově nás hra vtáhne do děje(například se nám povede série pěkných úderů a diváci začnou jásat). Do hry vstoupíte jako amatér, ale pomocí tréninku zlepšujete rychlost a sílu úderu a svoji fyzičku. Na zápasech získáváte peníze a popularitu a vše postupuje až k titulu šampiona! Ve hře je i obchod s vybavením pro box(rukavice, trenky, boty) všechno dražší vybavení vám přidá na síle nebo výkonu a fyzičce. Hráče si můžeme vybrat dle své chuti a barvy pleti a když máme náladu můžeme si ho potetovat jak obrázek.

mzl.xlhwxokq.320x480-75mzl.xzkndmik.320x480-75

Hra je celkově kvalitně propracovaná, se skvělou grafikou a výborným ovládáním. Vše je podle pravidel boxu a reálné. Žádné větší výtky ke hře nemám a můžu vám všem jen doporučit. Vše je navíc doprovázeno pěknými animacemi při KO.

Hru Touch KO zakoupíme v iTunes App Store za 3.99 euro ZDE.


Dnes nejčtenější

.